<3

Bilder från i veckan<3


 


 














 


                                                                        Dregelpelle<3



Martin=Miyavi och Avatar

Min älskling Martin har klippt sig som Miyavi!
och jag färgade det helt svart i morse:D
Snacka om att det blev grymt hett!



Igår var jag, Martin, Em, Elin och Carro på bio och såg Avatar!
Blue people^_^
Filmen va fett bra! Helt klart sevärd, se den annars missar ni nåt :]


Nytt från girugamesh!

Girugamesh har kommit med ett nytt album redan:D och redan fixat två pvn till två nya låtar:D! AWESOME!


Merri kurisumasu!

GOD JUL!

JAG VANN:D

förra inlägget var inge spammejl. DET VAR SANT! Jag hade vunnit :D hihi inte så mkt men dte var ju kul:)

Hej Maria!

Vad trevligt att du svarade så snabbt!

Du får själv välja vilken vinst du helst vill ha – 3000 kr till antingen kläder eller smycken!
Väljer du smycken kan du t ex få ett presenkort på antingen Hallbergsguld eller guldfynd för 3000 kr.Väljer du kläder kan du t ex få ett presentkort på H&M, Åhléns, Stadium, Vero Moda, Twilfit eller Polarn o Pyret.

Om du vill, och  känner dig bekväm med det, kan vi även överföra pengarna till ditt konto – i sådana fall behöver jag namnet på din bank och ditt kontonummer. Det är med andra ord helt upp till dig hur du vill göra! J

Tänk över det och meddela mig så ordnar jag det! Du får självklart gärna ringa om du har några frågor. Vi har huvudkontor i Köpenhamn och därav är det ett dansktnummer som du ser nedan!

Ha en trevlig dag!


??

Är det här något slags virus lr spammejl lr? :S nån som vet?


HoHo

3 dagar kvar till jul. 
Nu vet jag vart jag ska fira jul. Blir två ställen för mig!



重症者

Som ovan för den som kan japanska, SJUK! Ja jag är sjuk och det suger:<.
Klarar inte av att bara ligga stilla D:
What to do?


fuyu!

Dålig på att uppdatera som vanligt. Men man har ju inte alltid tid att sitta vid datorn, spec nu när det är lov och det finns så mkt att göra! I Fredags var det min sista APUdag på hälsa för alla/frisör. Känna tråkigt att lämna stället, alltid jätte rolig stämning. Trivdes verkligen med tjejerna!Men arbetsuppgifterna kommer jag inte att sakna! Katarina skrev hur mycket bra som helst om mig, vilket kändes jävligt bra. Med tanke på att min förra handledare på min andra apuplats inte skrev någonting.. Kommer faktiskt sakna stället, speciellt frisörerna. Men dit kmr jag ju ofta och hälsar på:) Som tack för att jag var där fick jag hårprodukter från det dyra märket Davines!Deras nya serie. Blev asglad med tanke på att jag är ett hårfreak xD. Min nästa apuplats blir hunddagis. Ser faktiskt inte direkt fram emot det längre... Ischa.. aja får se hur det går.


◕‿◕

Äntligen har jag handlat klart ALLA julklappar:) Nu längtar jag bara efter att ge bort dom :D Hihi ja jag tycker verkligen om att ge bort julklappar.. som alla vet xD. Nu kan jag bara koppla av och sluta tänka på det iaf^^
Har också handlat klart födelsedagspresenterna till dom små filurerna som fyller år innan jul. Elin och Em alltså!
Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet, ska bli skönt. Bara det värsta kvar nu då, APUN!haha. Onsdag blir det sthlm hela dagen. Ska passa på att shoppa dåmed.
Appropå APU så ringde hunddagistet idag och sa att jag fick ha min APU där:) SKönt att det är avklarat oxå! SKa nog bli rolig:). Nu ska jag försöka plugga till mina helvetesprov jag har imorgon med linda! Kmr inte gå bra D:
LATER BRO'

Äntligen:D

Äntligen efter 4 år så har 30 seconds to mars kommit med en ny skiva! Den här månaden släpps albumet "”This Is War”. Dom har även släppt singeln 'Kings and queens" från den nya skivan och gjort en video till :D Och inte nog med det så kommer bandet att besöka sverige! ARENAN 10/3. Awesome:D Kul att dom äntligen kommer hit då det är Martins favorit band som han alltid velat se live, glad för hans skull:3.  Så det blir att se dom:D.


~

Ibland går besökarna upp och ibland ner.
Vet att jag är dålig på att uppdatera osv men
jag ska bättra mig^^