Bad day

Kom nyss hem från en mycket jobbig dag i stockholm! Dagen började bra med solsken och jag och Em åkte in tll Farsta city! Vi hittade så duktiga vi är! Vi köpte oss smycken. Sedan åkte vi in till stan och gick omkring där. Vi planerade att åka hem med 5 bussen men tror ni det fick lr? NEJ! Klart att tunnelbanan är avstängd pga olycka! Nåhon hade blivit påkörd i tunnelbanan! TYPISKT! och inte visste man någonting om när tunnelbanan skulle komma igång igen och vi visste inte hur man tog buss till tekniska._. vi hittade till ersättningsbussarna men där va det såklart kaos! Hur mkt människor som helst som försökte tränga in sig i de få bussarna som kom! och så klart så får man inte plats i någon buss som kmr! Folk var som galna och ställde sig i vägen och försökte stoppa bussarna så att polisen fick komma till slut. Det var som titanic på land! Helt galet!! Tillslut stötte vi på Em's kusin som undra om vi skulle med till en annan busshålls plats som låg en halvtimme bort så vi började gå dit, vilket tog en timme att gå. Vi hitta iaf till en buss och det var hur mkt folk som helst vid varje hållplats som skulle tränga sig in i bussarna. Kom hem till slut! Det var folk överallt i hela sthlm! Galen dag!! Nu är jag slut i hela kroppen och hungrig :< .

Dessutom blev Em vittne till en stöld D: När vi gick ut ur affären tog en gubbe en klocka! Jävla idiot säger jag. Han gick ut efter oss men handen innan för jackan! Men Em våga inte säga nåt eftersom han såg så läskig ut, han skulle säkert ta fram en kniv eller nåt!

Juste har glömt att skriva om LM.C konserten! Ska göra det så fort jag har tid och ork! Inte mkt kvar av lovet nu heller :( Såg även en huggorm idag! Klicka på bilden om ni vill se den

här är jag idag



Make cupcakes not war~
Emelie ^ ^

Tre ord säger jag bara: tur i oturen... hahah xD cp dag xD

2010-04-11 @ 12:55:48
Maria

Haha usch ja:D

2010-04-11 @ 13:16:48
URL: http://typiisktmaria.blogg.se/

Make cupcakes not war~

Namn:
VIP

Mail: (Visas ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback