Jag och älskling har varit ute hela dagen så nu ska vi nörda oss framför datorn! Vi ska kolla på You're beautiful. Är på avsnitt 9 och det är så spännande!


Spiders










Bikeshow

Idag var det Elmstanatta, var där och kollade på en uppvisning med monsterfordon som dom kallade det. Var en cross och fiddys som gjorde lite stunts osv. Tog lite bilder!



Här hoppade han över 3 personer!















Det blåste mkt idag!


Äldre och sånt


Ja, igår blev jag äldre
Själv så får jag bara ångest av att fylla år, att bli gammal osv.
Men tack till alla som gratta mig!

Jag bakade t.om för första gången i mitt liv typ! Blev muffins, rulltårta och t.om en awesome chokladtårta!
Em var här och hjälpte självklart till^^.



Choklad med grädde och hallon i mitten! :3



Måste bara visa vilket awesome paket jag fick av Em :D


I fanns China glaze nagellack. Resultatet!








Lasse Lindh goes korean

Alla ni vet ju säkert att jag lyssnar på Lasse Lindh. Och det coola är att Em berättade nyss att hans låt är med i den koreanska serien Soulmate ! Awesome att vår svenska artist är med där haha :D! Dock är det en engelsk låt och har jag lite svårt för just hans engelska låtar. Skulle vara mer awesome om det var en svensk låt med!

Någon som har sett Soulmate? Vad tycker ni om serien isåfall?

 


Uppsala

Blev lite shopping i Uppsala iaf! Som ni vet åker ju jag och Em dit endast för new yorker skull.
Där hittar man alltid något! För min del blev det två linnen, en bolero och korta leggings. Jag vet, bara sommarkläder men asså jag vill fortfarande ha sommar :D. Höst kläder får inhandlas senare!


Träffade Elin på bussen också, vi har inte setts på hela sommaren. Så vi hade massa talk! Hon försökte också få mig att börja skolan igen men åh jag vet inte om jag kan! Imorgon kommer Em hit och då ska det bakas :3


Kpop news!! \(^.^)/

Hellu alla mina små cupcakes!! ^^ Kolla in dessa nya awsomenesslichga videosarna från Kpopens värld ^^ för de är awsome!




You're beautiful



Har precis kollat klart första avsnittet av den koreanska drama serien 'You're beautiful'. Nu ska jag fortsätta och kolla på det andra avsnittet. Jag tycker redan att serien är bra!

Serien handlar om det populära bandet A.N.JELL som behöver en ny sångare till gruppen! Den nya sångare, Mi nam, blev tvungen att reparera en ögonoperation strax innan kontraktet skulle signeras. A.N.JELL's agent letar därför upp Mi nams tvillingsyster som är en nunna och försöker få henne att ta hennes brors roll i bandet.


Stil

Japaner ska alltid lyckas med hår,smink och kläder! Hela stilen!
Varför måste man bo i världens tråkigaste land?


Nega är ett exempel på bra stil! Jag menar, vem vill inte ha deras frisyrer?! Och kläderna och sminket är alltid awesome!












Mobilbilder

Laddade in bilder för första gången från nya mobilen. Några flög upp här!



Emelie sist hon var här, ser ni brödet? Det blev helt stelt som knäckebröd D:


Bling Bling!


Något äckligt kryp D:


<3


Moa och Martin badade. Jag kollade på som vanligt!


Att våga ge

Jag gav er alla en chans - nu vet jag att jag hade rätt ifrån början.



Grönan och Shopping

Dagen på Grönan igår var sjukt kul! Vi stannade sent på kvällen. Fick Martin att åka Insane och han sa att det var sista gången han gjorde det xD Men varje åktur är ju inte den andre lik och den här gången var faktiskt läskigare än sist jag åkte :D. Awesome! Det tråkigaste var att när jag skulle köpa sockervadd så var den rosa slut så jag fick ta vanlig vit, den är ju inte lika god som rosa! Skönt att få komma iväg och göra något iaf...



Idag har vi varit i Uppsala och jag köpte mig två par skor! Hatar att köpa skor, men äntligen hittade jag några jag blev nöjd med. Brukar annars inte hitta några som jag tycker passar min stil! Nu vill jag bara åka och shoppa kläder och smycken på New yorker och SIX ! Får se när det blir?

D'espairsRay - DEATH POINT


D'espairsray har kommit ut med en ny låt + musikvideo till! Tycker dock att dom var bättre förr.

Bron trasig!

Jag ska om en timme åka till älskling och dom sa på radion att bron är avstängd för att dom inte får ner den -_-
Jag bor alltså på en ö och för att komma till fastlandet åker man över en bro. Och nu kommer jag inte härifrån! om dom inte hinner laga den tills min buss går. Man kan ju hoppas! 

Imorgon blir det grönan!


Knight and day

Igår var jag, älskling, jenny och Richard och kollade på Knight and Day. Den var helt okej!
Åkte hem ifrån älskling imorse eftersom han skulle in till sthlm och skejta. Har bara legat inne hela dagen! Kan inte bli tråkigare.. kollade nyss på Den lilla sjöjungfrun och just nu tittar jag på sweeney Todd eftersom Tim Burtons filmer kan man kolla på hur många gånger som helst på! Känns även som om sommarlovet är slut snart. och vad har jag hunnit gjort? ingenting? Har även funderat på massor idag på hur jag ska göra om... äsch berättar senare om det blir aktuellt. Om någon bryr sig.



Nytt från Girugamesh

Girugamesh har släppt ett nytt minialbum - Color, som innehåller tre låtar. Dom har även gjort en PV till Color.
Lite annorlundare, but still awesome!

Color:


 Sunrise:




Flower:


Pretty stuff

Eme-lill åkte nyss iväg och jag är ensam kvar hemma ! Väntar på älskling som kommer om en timme
Igår kom Em hit och vi gjorde lite pretty stuff. Vi fyllde även på min dator med filmer, ljudböcker och disney musik! Nu blir det movie-time framöver. Men om det är sol så ska man väl va ute, right?



Idag färgade jag Em's hår från jätte blondt till karamellfärg men hon hade för ljust hår så det blev ljusare än
vad vi hade tänkt oss! Jag har även klippt av mina naglar så dom är kortkorta och jag fick mina naglar målade med prickar i utbyte att jag färgade håret!


Prickigt kortkort


Tiiny shiiny citron


Pretty stuff


Torsdags schema

Nu har jag suttit och planerat ihop Torsdagen! Ska nämligen in till Stockholm med Em!

 Åker 09.10
 Landar i sthlm 11.05
 Träffar Em
 Shoppar på Panduro
 Tandläkaren 13.20
 Efter det så ska vi utforska alla gator runt omkring Odenplan!
 Åker hem när vi känner oss nöjda !

Hur ser din torsdag ut? :)


Följ min blogg

Nu kan ni följa mig genom Bloglovin !

bloglovin


Last summer sk8













Silverschampoo

Många frågar överallt vilket silverschampoo som verkligen fungerar. Just nu använder jag  Toni & Guy Platinum Blonde. Där jag har väldigt blont hår blir det vitt av schampoot, och det tonar ner gula tonar. Men om du har mer åt det oranga håret eller väldigt mörka gula skiftningar så fungerar det inte särskilt bra, det gör det lite mattare bara. Det här silverschampoot rekomenderas om du redan har väldigt blont, nästan vitt hår med gula skiftningar ! Ju mörkare du har dessto mindre fungerar det. Det här är iallfall det bästa silverschampoot jag har testat hittils ! På flaskan står det att det ska sitta i ungefär 2-3 min men jag tycker att man ska ha det i minst 5 min för att få någon effekt. Jag använder silverschampot inte särskilt ofta, i början använde jag det en gång i veckan numera ungefär 1-2 gånger i månaden. Flaskan kostar runt 120:- och kan b.la köpas på Åhlens !

Jag har däremot hört att Silverschampoot So silver från Matrix ska vara väldigt bra. Har däremot inte kunnat få tag på flaskan någonstans ! Men nästa gång jag ska köpa sivlerschampoo ska jag hitta
So silver. Någon som har testat den? :)







Kan alla skriva Hej ? :D

Eller något mer awesome word kanske? :3

Skulle vara kul och veta vilka som tittar in ! Och jag svarar på alla kommentarer.


Water






Nytt från Taeyang

Taeyang's nya låt och MV I need a girl ! G dragon är även med på ett hörn !



Vad döljer sig i rosenbusken?




















sjukling

Typiiskt att jag alltid ska bli sjuk! Blir sjuk för ingenting, mitt immunförsvar ställer jämt till det. Igår badade jag i poolen och idag har jag feber och halsont. Hopplöst! Är fint väder ute men det jag gjort hela dagen är att kollat på top model. Det enda jag får i mig är glass och cola. Är alltid det enda jag kan äta och dricka när jag är sjukt, märkligt? Och Vimto saften är slut. Den är awesome! Någon som håller med?
Finns ju Vimto läsk också !








                                                                                 
                                                                  

Eclipse






Nu när jag inte har bloggat på ett tag så har jag endast haft 2 besökare per dag haha ! Vad har jag gjort på senaste tiden då? Jo jag har iaf hunnit med att pluggat teori, tjänat lite pengar på jobb hos farfar, träffat älskling, fotat, köpt ny mobil och det bästa.. JAG SÅG ECLIPSE IGÅR! Fy vad jag har längtat efter den filmen, och tro mig, den gjorde mig inte besviken! Eclipse toppade mina förväntningar. Den var verkligen hur bra som helst! Lika bra som de andra filmerna, kan faktiskt inte säga vilken Twilight film som jag tycker mest om eftersom jag tycker alla de tre filmerna är så otroligt bra på sina sätt! Gillade verkligen att man i Eclipse fick se mera av de andra i filmen än bara Bella och Edward, Ville verkligen inte att filmen skulle ta slut, jag ville sitta kvar i biosalongen och se mer! Dom borde däremot ha avslutat filmen med bröllopet! Nu längtar jag otroligt mycket efter den fjärde filmen, Breaking Dawn. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan den kommer ut! Har hört nånting om December 2011 ?

I väntans tid så ska jag ta och köpa Bree Tanners andra liv,  ni vet boken som handlar om den nyfödda Vampyren Bree som även syns i filmen Eclipse. Har ni läst den ?






Den här mobilen köpte jag. Xperia x10 Mini !
Hoppas att den är bra, någon annan som har en sådan?