Tummen upp

Så slappa dagar i skolan nu! Har ledigt på torsdag-fredag också eftersom jag inte har några restuppgifter:D! Blir nog shopping då! Imorgon ska jag och Elon ha idrottslektion, får se hur det går xD.

Idag när jag kom hem så hade jag fått ett gulligt vykort från Älskling, från Berlin<3
Jätte gulligt<3. Och idag så sprang jag 2 km! Jag gick inte en enda gång vilket är asbra för att vara mig!
Nu ska jag dricka upp min cola :D

 


On the bus

Justb nu sitter jag på bussen påväg till skolan! Gick upp som vanligt imorse ändå hann jag inte fixa håret>_<
stressa som fan men hann bara sminka mig på en timme>_< kan inte fatta hur seg jag är D: ändå känner jag att jag stressar! Buhu mitt är är en katastrof:<. Har nu en 20 kvar innan jag är framme i skolan. Har textkommunikation första timmen så får se vad läraren tyckte om min intervju, hon hade inte läst den i måndags>_<


Tummen upp för ingenting!


För slitna toppar

Ett måste för slitet hår!
Nu tänkte jag ge ett lite tips om bra hårprodukter, nämligen schampoo och inpackning från Davines.
De är mina absoluta favoriter som verkligen fungerar! Serien heter Melu och är speciellt för långt hår. De jag använder heter Mellow Anti-Breakage Schampo och Lustrous Conditioner. 250 ml. Och kostar runt 200-300 kronor st beroende på om du köper i butik eller på nätet.
 Produkterna är till för att motverka klyvna toppar och gör håret glansigt och mjukt. När jag hade klyvna toppar började jag använda de här produkterna och de fungerar verkligen! De tog bort mina klyvna toppar vilket jag inte trodde på att produkter kunde göra. Jag använder de här produkterna sällan, kanske 1 gång i veckan så man behöver inte använda dem varje gång man duschar. De fungerar verkligen!:) Inget mer slitet hår! Produkterna går att köpa hos frisörer.




Lonely day

Har varit hemma hela dagen idag! Orkade inte gå till skolan då jag bara skulle ha idrott och sen åka till tandläkaren. Borrade ett hål, bedövning är ju för underbart när man försöker dricka lr ta på lypsyl. Haha xD!
Har även satt fast nitar på mina nya skor, och dom blev much better! Tog dom största nitarna jag hade så det blev awesome! Blev även klar med min novell till texten, om ni vill läsa lite kan jag kanske lägga upp en del av den här? lr vad tycker ni?

Har precis duschat och väntar nu på att få ett sms av älskling, hoppas jag får ett snart innan jag dör av längtan och saknad! Hatar att det ska vara så dyrt att ringa och smsa utomlands! MyEm0.Com
    

 


Miss you

Älskling har varit borta ifrån mig i 13 timmar nu och det känns som en evighet. Hur ska jag klara mig att inte träffa honom tills på fredag? Vi kommer inte heller kunna prata i telefon och endast skicka ca ett sms varje dag. Vet inte hur jag ska klara mig känns det som! Pratade med han nyss och de var på nattåget påväg till tyskland nu. Saknaden är stor. I veckan ska jag försöka sysselsätta mig till max så jag inte går omkring och grubblar för mycket över hur tomt det känns! Längtar så otroligt efter älskling<3

Igår köpte jag äntligen nya skor, men de var enkla svarta så ska pimpa upp dom imorgon! Hittade äntligen ett fotoalbum som passade mina kort jag framkallade för flera månader sedan! Framkallade även massa kort igår så får se när dom kmr, men beställde från någon sida jag inte framkallat förut så får se hur de blir! Idag har det inte hänt mycket, har gått omkring och mått illa och känt av febern hela dagen, vilket jag gjort i drygt två veckor! Fattar inte varför jag inte blir frisk! Imorgon ska jag till tandläkaren också, uh!






Friday

Äntligen fredag! Inte många dagar kvar till sommarlovet nu! Är fortfarande sjuk däremot vilket suger. Har varit det över en vecka nu! Vill gymma men vill inte bli sjukare. Det suger att jag hunnit gymma två gånger den här månaden, onödigt med gymkort som går ut om några dagar...
Har iaf passat på att varit ute idag, är så skönt väder nu!






Arg geting

Härokvällen blev jag nästan anfallen av en geting! När jag skulle gå och lägga mig damp det ner en geting brevid mig i sängen! Den klättrade sedan upp på min kudde och jag tänkte att jag kunde fota den, men så fort jag tog fram kameran så gjorde den någon sorts ställning då den tänkte anfalla mig D: Den ställde sig på två ben och stack ner gadden i kudden! Skit läskigt ;__;



BIGBANG - Tell Me Goodbye

Big Bang har kommit  ut med en ny låt med mv till! Verkligen jätte bra och fin låt!
Youtube klippen är fortfarande konstiga på min blogg, någon som vet varför??

 

Plattång BaByliss PRO

Fick nyss syn på denna praktiska plattång! Plattången från babyliss PRO ger dig möjligheten att vinkla plattorna i 5 olika positioner (15 till 30 grader åt varje håll)!. Värmen kan justeras från 150-230 grader och har en digital display som visar nuvarande gradantal. Skulle vilja ha den här då den verkar smidigare än de som inte går att vinkla!

Du kan beställa den på eleven.se för 1 299:-!



Sick

Blir ingen bio eftersom jag fortfarande inte blivit lite bättre>_< kan fortfarande inte äta
så vill inte åka buss då jag är säker på att jag kmr spy:(. Blir att gå på premiären på
Prince of Persia på onsdag ist med älskling,dennis och Em :3.
Nu väntar jag på att bli hämtad, ska hem och vila upp mig. Tråkar bara ut Martin av att va här och inte kunna göra någonting känner jag.

Här kmr lite bilder på mestadels EM bara för att jag inte kunde gå på bio med henne!
På sista bilden sitter Amanda och Titti och spelar schack!

Twilight saga: Breaking dawn

Nu är premiärdatumet bestämts för den fjärde filmen Twilight Saga: Breaking down! Filmen baseras på Stephanie Meyers fjärde och sista Twilight bok med samma namn (Så länge vi båda andas på svenska)
och kommer att ha världspremiär 18 November 2011. Nu har vi en till film att se fram emot! Men är det inte långt emellan premiärdatumena för varje twilightfilm? Alldeles för lång väntan tycker jag! Vad tycker ni?


..

Everybody says
That time heals the pain




Nu när det är studenttider så får jag ständigt frågan om jag ska ta studenten i år. Fick den frågan senast igår och jag orkar inte höra den mer. När jag säger att jag gör det nästa år frågar dom varför jag inte ska göra det iår. Jag säger samma sak varje gång, jag gick inte i skolan på ett år efter 9an. Och jag får alltid samma fråga 'Vad gjorde du under det året?' 'Jobbade du?' jag svarar enkelt att jag bara var hemma under det året. Då får jag alltid till svars 'va skönt att bara ta det lugnt'. Men ni vet ingenting om Varför jag var hemma det året! och ni vet ingenting om varför jag inte började skolan! Om ni då tror att jag var hemma för att ta det lugnt så är ni korkade. Det finns flera alternativ till varför man inte gör vissa saker,l varför man inte klarar av allt.
Jag har även hört elever som sagt 'va skönt att va hemma ett år jag skulle oxå vilja det'. Ni har inte tänkt klart. Jag ville absolut inte ha det så.  Ni vet ingenting om mig.

These scars will stay forever

Cause today, your words felt like a knife,


 


orkar inte

Jag blir så trött på sånt här. Har ju fortfarande inte fått mina pengar för de gångerna jag passade en hund över natten på hunddagiset, och jag har ju inte vågat påminna om det heller. Men idag så tog jag tag i det! Då säger hon att hon har funderat på det där och eftersom jag är praktikant så ska jag inte få pengar utan jag ska få gåvor?. För det första så var jag anställd eftersom det var på två helger och dessutom sa hon då att jag skulle få 350:- per natt. Sedan säger hon att hon ska försöka räkna ihop timmarna jag var där. Så nu har hon alltså ljugit för mig? Känns som jag blir utnyttjad på stället. Dessutom hade hon lovat mig sommarjobb så att jag inte behövde söka någon annanstans. Och idag bad jag om ifall hon kunde fixa ett schema så fort som möjligt så jag vet hur jag ska jobba. Då säger hon att hon EVENTUELLT kan anställa mig och hon ska kolla upp om jag behövs. och isåfall ska hon anställa mig per timme! Utnyttjad igen eller vadå? Nu kmr jag ju inte ha råd med någonting i sommar, hade ju räknat med att jobba där. Blir så trött på folk som bara pratar en massa... Bara tre dagar kvar på praktiken och det känns faktiskt skönt!

Favoritvovvarna! Zorro, Djosh och Sussi.


Fake face

Varför är det så svårt att hitta folk man kan lita på?



Det var väldigt länge sen jag skrev här känner jag. Har inte haft någon ork. Har inte hänt så mycket det senaste dagarna heller. I Måndags drog jag och Em och shoppa vilket vi nu har gjort varje lov och lediga dagar vi haft i skolan. Köpte nästan ingenting, vilket kändes duktigt! Blev lite pocky, nitskärp, en bok, ett armband, pärlor, leggings och en present till mamma som jag inte tagit kort på! Jag vet ju inte vilka som läser min blogg. Lägger ut en bild på det jag köpte eftersom jag inte har lagt ut nåt inlägg på ett tag. Brukar inte ta kort på det jag köpt eftersom jag själv tycker det är drygt att kolla på andras bloggar om vad dom köper hela tiden, tror inte någon rktigt bryr sig. Dessutom om jag skulle lägga upp bilder på allt jag köper så skulle det ta upp all min tid eftersom jag är så kallad shopaholic och det orkar jag inte!
Hur som helst så åkte vi till skärholmen och gick sedan runt i city! Härligt att slippa skolan och vara åka iväg och shoppa och kolla på allt!

Är även jätte stressad med tanke på att det snart är sommarlov och det känns som om jag har miljontals uppgifter att hinna med i skolan. Så vet inte hur aktiv jag kommer att vara här.