På tal om ingenting

så tänkte jag bara tala om att Erik linder, ni vet han som var med i Talang och i Melodifestivalen, att han är min Mormors kusins frus barn! Alltså blir det min mormors bonus kusinbarn. Haha på tal om ingenting alltså. världen är bra liten :D



På tal om ingenting igen så sa jag klippa av mina lillnaglar! De verkar ju inte vilja växa längre än såhär:



Lov!



Haha hitta en bild på Morre från dagiset's hemsida. Han ser helt galen ut XD
Nu har jag lov tititi!:D Fast ska antagligen till dagiset någon kväll och ta hand om Izzie så Malin får lite ledigt:). Izzie ska va på pensionat hela veckan på dagiset. Ska passa på och hjälpa till när de behövs så att man får mer chans till jobb :) Borde dock börja söka sommarjobb nu men vet inte vart:(
Hämtade även ut linserna nyss wiho^^ Såg dock inte ut som de gjorde på bilden, men de får duga!





Zzz

Kom nyss hem från APUn. Har varit full rulle hela dagen! Har kommit in nya hundar och idag var det totalt 16 hundar på dagiset. Har börjat en ny praktikant där också i min ålder, alltid kul med nytt folk:D. Hon kände tydligen igen mig, pinsamt att jag inte minns människan o:. men men :3 Gick även till apun imorse UTAN smink och UTAN fixat hår! Första gången i hela mitt liv jag har gått iväg så.__. men jaa jag överlevde och jag är stolt!Men mitt hår har jag ju slutat att fixa på ett bra tag, känns som det börjar friskna till sig. Klippningen gjorde susen för den delen! Håret mår mycket bra:) men ska färga håret i helgen då blir det väl kasst igen:/ men ska köra exta inpackningar.. Blir bara slapp hela kvällen lång för min del... Btw så har mina och Em's linser kommit, *happyface*, men de ligger på posten och man vet aldrig när någon orkar skjutsa mig dit:<. Men men någon gång ska jag hämta dom!. Snart lov också, lääängtar!


2 år ♥

Igår, den 23/3-10 firade jag och Martin 2 år tillsammans♥! Vääääldigt länge vilket jag hört från många, men det kmr bli ännu flera år tillsammans:] Åren har gått väldigt fort! Igår bjöd Martin bjöd mig på middag på kina♥ där vi även åt när vi firade 1 år, på samma plats dessutom :] Vi hade även tänkt få på bio men går ju inga bra i Norrtälje förutom de man redan sett, så det ska vi ta igen på lovet. Hihi jag minns än idag. så detaljerat, den dagen vi träffades för första gången. Aldrig har jag känt så mkt pirr i magen^^. Efter den dagen förändrades mitt liv dag för dag till det bättre, både genom min egen vilja genom att kämpa, och att Martin hjälpte mig så otroligt mkt♥





Martin jag älskar dig föralltid♥Alltid du och Jag♥


mys med älskling hela dagen imorgon fram till onsdag morgon♥

Just one look into your eyes
One look and I'm crying
'Cause you're so beautiful

Just one kiss and I'm alive
One kiss and I'm ready to die
'Cause you're so beautiful

Just one touch and I'm on fire
One touch and I'm crying
'Cause you're so beautiful

Just one smile and I'm wild
One smile and I'm ready to die
'Cause you're so beautiful

Oh and you're so beautiful
My darling
Oh you're so beautiful
You're so beautiful
Oh my baby
You're so beautiful
And you're so beautiful
Oh my darling
Oh my baby
And you're so beautiful



 


Miwmiw

Sitter och har resurs. Går segt som fan att inte göra någonting i flera timmar>_<. Sitter i bibblan och mitt emot mig finns Anna och Amanda. Anna fastnade precis i sin mus sladd:S.  Amanda är iaf framme med sin spade och hjälper till:) De är så duktiga så de fixar detdära!:D Jag och Anna har iaf varit duktiga och tagit oss tid att byta individuella val! Så nu känns allt bättre^^! Har textkommunikation snart, utan Em!D: svikare:(((
nej men hon skulle på utsällning, och jag tänker vara extra duktig och gå dit själv^^! Efter det ska jag till frisören som ska ta bort mina slingor. Äntligen! Har väntat på det i flera veckor nu men har aldrig haft tid D:. Måste möta upp Martin en snabbis oxå för har hans nycklar<3. Får se om någon har byggt ihop min bokhylla när jag kmr hem :o
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEEER !




Together again

Kom nyss hem från ikea, köpte hem en hylla och lite annat smått och gott! Så där blev jag av med en tusenlapp:<. Känns som jag verkligen behöver sommarjobba iår om jag ska överleva. Måste ta tag i detdär. Förövrigt så drar jag strax till martin (om min buss ens går?), som jag inte har träffat sen på alla hjärtans dag.


Happy :3

Beställde nyss big eyes linser + startkit till mig och Em ^_^ hihi resultatet får ni se nästa vecka:D
Ih Im happy!!!!

KOE WO KIKASETE


Kom med nåt bättre?

Vem är så dum och tror att det är samma person? :S ÄR det så svårt att hålla sig till sanningen?






Catch me as I fall


Say you're here and it's all over now
Speaking to the atmosphere
No one's here and I fall into myself
This truth drives me
Into madness
I know I can stop the pain
If I will it all away


Snow Flow


Jag tar ledigt från skolan tills måndag !


Alla ♥-dag




På alla ♥-dag kolla jag och älskling på bio♥, Moa var med också, men hon satt mest och sa att hon sakna mamma.
Vi kollade på prinsessan och grodan, filmen var faktiskt bra :) Den var både rolig, sorglig och fin. Kanske en typisk Disney film men jag är svag för sådana filmer^^! Perfekt film att se på alla på alla ♥-dag :)


men gladast var nog räven

Här sitter jag och kollar på snövit och äter min sena middag som fick bli två glassar! Svull idag igen>_<.
Två nya hundar har börjat påhunddagiset, en schäfer och en valp på 5 månader :)

Jag fångade en räv en dag
men räven gled ur näven
lika glad är det för det är jag
men gladast var nog räven


FER SURE

Just nu sitter jag och äter en kärleksmums! Svull! Fick nyss reda på att mami har beställt ett mobilt bredband till mig som ligger på posten :D Jag köpte ju en dator för nåt år sen och har använt den en gång (?) eftersom jag inte kunnat gått in på internet. Men nu kan jag använda den tack vare mami som betalar bredbandet åt mig :D ! 
Och förresten så har jag och Martin köpt biljetter till 30stm! :D



Jag längtar till sommaren!


Ingen krönika

Det här om att inte veta vad man ska skriva om. Jag har ingenting i mitt huvud för tillfället så hur ska det här sluta? Jag har ont i min axel för Elin drog ut en sena ur min kropp. Så här sitter jag helt trasig och undrar vart min försvunna sena har tagit vägen. Kanske hamnar den i maten som serveras imorgon till lunch. Strunt samma, jag överlever. Bredvid mig sitter Emelie, hon ser väldigt koncentrerad ut. Hon skriver om att vara hungrig. Jag tror att hon tänker på chupa chups klubbor. Det skulle sitta fint nu. Jag hoppade över fiskgratängen i skolan och åt skräpmat istället. Det funkar alltid men man får dåligt samvete varje gång? Och nu tänker du vadå dåligt samvete? Du är ju fet. Nehe men vad har det med saken att göra när jag får dåligt samvete över att mitt kort känns tunt och lätt. Jag vill att det ska kännas tungt. I WANT MONEY!!!!! Vem kan leva på ett studiebidrag? Det räcker inte ens till en iphone. Jag spar och spar men varje månad ligger jag back igen. Nej man blir ju deprimerad av att prata om pengar. Så vi pratar om vädret istället. Det är soliiii nej nu när jag kollar ut så är det ju alldeles mörkt ute! Det var ju också deprimerande. Nu sitter Emelie och kollar på folk som har skruvar i huvudet. Hon verkar fascineras av det. Hon lixom formar munnen som en fisk. Nu hittade hon ett regnbågshår som hon tyckte va fint. Hon vill att jag ska färga det så men jag har ju aldrig tid med det. Men jag saknar verkligen mitt rosa hår. Jag trivdes i det. Jag saknar verkligen inte mitt turkosa hår det blev totalt fail. Jag vill ha vitt hår. Men jag lyckas aldrig få det. Ingen vit toning funkar ju inte… Måste hitta en vit hårfärg. Jag kanske borde gå till en pensionärfrisör som färgar vitt hår på gamla tanter som Jessie sa...Nu frågade Ulla om det gick bra att skriva.. Det säger väl ut som det men nej jag har inte gjort det jag ska. Ska fundera på saken. Nu vill jag bara åka hem. Kommer ändå ingen vart här på textkommunikationen. Det är meningen att jag sak skriva en krönika men nej det blev det här istället.Hejdå!

pust

Äntligen är mediatemat helt klart, nu är det bara att pusta ut och ta det lugnt. mhmm får se hur länge dte håller i sig >_< Fredag imorgon fan vad jag längtar!<3.


No jkjkjk lololol

I heart your fucking makeup
Oh my god I love your hair
Is that a new tattoo?
Did that piercing fucking hurt?



Bild från när vi var coola.Synd att man inte ser alla detaljer.


Veckans horoskop

Lejonet 23/7-23/8

Ett projekt eller någonting privat som verkligen kräver kreativa lösningar stjäl tid och energi från dig. Visserligen tycker du att det är roligt och utvecklande, men du hinner inte med något annat, och vardagens alla uppgifter samlas på hög. Risk för stress trots att du orkar mycket.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Snacka om att det stämmer :O


stress stress stress stress

Stressa är det enda jag har gjort dom senaste veckorna. Jag hatar det här. Mår illa. Nästa helg ska jag bara koppla av och träffa älskling, längtar efter det som fan. Minns inte hur det känns längre att inte känna sig stressad.