Hold & Shine


Den bästa hårsprayen som jag har testat är enligt mig Hold and Shine 545 från REF. Hårsprayen ger både glans samtidigt som den ger väldigt bra stadga! Mycket bra hållbarhet och passar till alla frisyrer! Den torkar snabbt och är väldigt lätt att tvätta ur. Det här är den enda hårsprayen som jag tycker att man får väldigt mycket volym av samtidigt som det går väldigt fort att göra frisyrer. Man kan även använda den när man har platt frisyr då hårsprayen gör att frisyren ligger på plats hela dagen samtidigt som den ger glans. Den är helt perfekt till alla frisyrer! :D Har även en fräsch doft. Är helt klart prisvärd! Flaskan är på 300 ml och kostar runt 160:-.
Hemma igen

Nu är jag hemma och jag sitter på altan med Buster, är jätte fint varmt väder idag! Ska vara det hela veckan har jag sett och hoppas att vädret håller det! Varit borta i helgen och ska nog bara vara hemma i veckan fram till midsommar. Ska försöka vara kreativ eller bara ta det lugnt, kanske köra lite. Vad ska ni göra på midsommar?

Har gjort armband nu av bokstavspärlor jag köpte på panduro! Ville däremot ha bokstavspärlor runt hela armbandet, men det räckte inte till för att få hela ord. Så får ta och köpa flera!Grattis älskling<3Grattis på älskling som fyller år idag<3!  


Mamma 40!


I fredags fyllde min Mami 40 år!  Grattis på henne!
På kvällen åt vi på en grekisk restaurang, Zorbas.Jätte god mat var det!
lördagen hade hon 40års kalas. Blev lite som en inflyttningsfest också. Kom massor av folk, de flesta från mammas släkt har jag inte träffat sen jag var jätte liten! Kändes lite skumt att skaka hand och presentera sig för sina släktingar för man inte vet vem som är vem xD. Trevlig dag iaf! Med en mkt glad mami som vi lyckades överraska massa!Min farbror kom cyklande med en ny cykel mami
fick i present! :DHon har påpekat massor av gånger om en speciell cykel hon ska köpa!
Nu fick hon en :)

 Var även hemma hos min faster och kollade på hennes kattungar, Smulan och Grynet!I söndags var jag hemma hos Älskling och firade honom! Han fyller år på
tisdag egentligen men hans släkt kom dit och firade honom då istället. Massa fika då igen blev det!
Jag kände mig som en sten efter all mat och gotti gott tre dagar i rad, men jag o älskling var duktiga och tog två hela promenader på kvällen! Måste börja med det nu igen när jag slutat på hunddagiset så jag inte tappar konditionen igen.Idag, Måndag, var jag som sagt först hos älskling, sen tandläkaren, sen när jag kom hem klippte jag gräset!
Nu under Juni ska jag klippa gräset hos en gubbe när det behövs! Han är nämligen bortrest så jag fick uppgiften att hålla gräsmattan klippt. Den är jätte stor så det tog två timmar! Men får bra betalt. Sen så händer det inte så mycket mer idag.Lollipop!

Här är tre Lollipop låtar som går om och om igen i mina högtalare! Jag tycker om alla tre, men föredrar mest Lollipop part 2 med big bang!
Vilken tycker ni bäst om? 


Lollipop - BiG BANG & 2NE1Lollipop part.2 - BiG BANG


Lollipop - f(x) & M.I.C
 


Make-up!

Här är beviset på hur mycket smink kan förändra ens utseende! Tyckte det blev jätte stor skillnad! Speciellt ögonen med att använda circle linser och lösögonfransar.
MyEm0.Com


SJUKT!

Den här pojken är 2 år och röker ca 40 cigg om dagen !
Är inte det sjukt? Hur kan hans föräldrar tycka att det är okej ?

Vem låter ens sitt 2åriga barn att röka?
Vill de att han ska dö i förtid?