Onödig rubrik


Hela dagen idag har jag känt illamående och febrig. Dessutom blev det värre när jag kom hem så nu mår jag skit och orkar inte göra något:( Vill verkligen inte va sjuk på lovet!MyEm0.Com Får se om jag går till skolan imorgon? Idag har det inte hänt så mycket, bara haft slappa lektioner. Har haft utvsamtal också vilket gick bra. Nu ska jag inte göra mer än att ligga i sängen...och läsa så länge vi bådas andas om jag orkar! Har också fått bekräftat att jag och Martin står på gästlistan till LM.C! Så nu är den konserten inbokad!MyEm0.Com någon mer som ska dit?


Big eyes linser

Skillnad?


Breaking dawn

Jag längtar tillräckligt mkt till Eclipse samtidigt som jag dölängtar till Breaking dawn D:
åhåååå jag vill se dem NU

Shiiiine

Shiiiiny nails~

I think I can fly

Jag och Martin kom nyss hem från en tripp på New Yorker! Köpte en ny tröja och så äntligen en ny
skinnjacka!:)
Köpte även den där false lash effect mascara, så får se om den fungerar? Är så trött på mascaror inga funkar som de ska. Martin fick tag på ett par röda jeans på MQ.  Får hoppas att det blir lite mera vårväder ute, nu snöar det ju.
Grattis på Pappi och Ronja som fyllde år idag. Ronja fyllde tio, gammla tant! Så jag och Martin fick tårta imorse innan vi åkte iväg hihi. Skola imorgon OHNOES. Börjar 10 hatart! Har ingenting att göra på morgonen. Ble.Äntligen har jag beställt 'så länge vi båda andas' Den sista boken i twilightsagan. I want more._.
Men boken har ännu inte kommit ut i pocket på svenska'-' Finns bara i inbunden. Undrar varför?Mipmip:D

Den verkar SÅ AWESOME!.__. kan inte väntaD:Movies

Vad damp ner i brevlådan? Jo Spirited away! Äntligen så! jag har längtar efter att se den! Och nu har jag den!:D Dessutom sitter jag o kollar på New moon på datan :D!

Awesome

Konserten igår var helt jävla sjukt awesome. Så jävla bra de var. Förbanden va si sådär. Ena bandet var även med och gjorde några framträdande med 30stm :). Showen och allting var så sjukt jävla bra och Jared's röst live wiho va bra!!:D Ett utav de bästa livebanden jag sett!:D Dom bjöd även upp folk från publiken upp till scenen, och Jared bad folk sitta på varandras axlar, att starta moshpit, crowdsurfa osv osv:D!! Hela publiken var grym oxå:) Helt klart ett band jag vill se igen! Dessutom hade Jared klippt sig nästan precis som Martin hihi^^.
Jared's kommentarer:
'What is that? some weird kind of swedish VIP section? Haha thats for old people someone said down here!That's for someone grandmother that drop them of at the show'

'How do you say stop in swedish?stop?okey ståp. Alright ståp!'

'Come a little bit closer you guys back there, yeah come on, look how shy they are!you're so shy. I only want to make gently love to you my friend. Yes! I know that you're a man. It's okej you're a swedishman,you're beautiful'
Hitta en video där han hoppar i publiken och går på folks axlar:


Vill inte lägga ut alla mina bilder men här får ni två:

I början av konserten

Här började han sjunga på 'Bad romance' :o Hånar han Gaga lr gillar han henne?XDThis is war

Klockan är nu 07:39 och jag ska nu gå upp, lika bra att gå upp tidigt att fixa mig eftersom jag är så seg som alla vet xD SOL UTE! Happy:D Just nu sitter jag och renser bilder på min kamera eftersom den är full. Alla jrock konserter har det ju varit fotoförbud så på 30stm borde de inte va^^Bussen går halv 2 till Ntälje^_^ woho 30stm om några timmar hihi:'D
Update

Jag har inte skrivit här på ett tag men nu ska jag görat! Har jag ju inte ens talat om än hur bra Alice i underlandet var :o Den va så otroligt bra och att se den i 3D gjorde ännu bättre!:D Små fjärilar flög förbi ens ögon osv^^.  Kan det blir mer awesome när Tim burton gör en film om Alice i Underlandet och att Johhny Depp är med? Jag tycker om alla Tim Burtons filmer, speciellt de som Johhny Depp är med i eftersom han spelar sina roller så bra. Och han får ju alltid spela weird och det gör han så bra som ingen annan kan! Årets bästa film? Får se om den kommer ligga på min första plats med Eclipse:) Åh förövrigt längtar jag asmkt tills Eclipse kommer ut D: kan inte bärga mig!
Tillbaka till Alice i underlandet, som sagt filmen var helt awesome. Det som skulle kunna göra filmen bättre kunde vart att man fick reda mera på hur det kommer sig att hon hade varit i underlandet tidigare, och varför dog hennes pappa? Vem vet det kanske kmr en tvåa?:D haha njaa tveksamt
.MyEm0.Com
Såg även Wolfman, den var inte så jättebra kan jag tycka. Den var som alla andra varulvsfilmer så allt var väldigt förutsägbart. Men den va ändå bra gjord och det var lite nytt så att den inte blev precis som alla varulvsfilmer.

Skolan har börjat igen och jag känner mig mer trött än vanligt. Däremot har vi inte blivit överkastade med uppgifter ÄN. kmr väl snart:(. Är ju ändå påsklov snart så då har man något att se fram emot:). Imorgon skiter jag i skolan eftersom jag ska se 30stm!Woho äntligen, ska bli awesome :3


TuddeluuuMyEm0.Com

Kom nyss hem till Väddö, sötnosen ligger brevid och sover<3 han mår inte så bra:(
Ska slänga upp ett update inlägg så fort jag orkar!


Vi delar\nästan/alltid lika!

Äntligen sol!


Alice i underlandet

Äntligen har jag biljetter!MyEm0.Com
Efter mycket försök haha. Varken mitt,Ems eller Martins kort funkade på SF. Så jag beslutade mig för
att köpa presentkort till oss själva på pressbyrån XD haha och det funkade! Nu är biljetterna bokade wohoooho!!:D

Big eyes/Circle lenses

Det är många som har undrat vad egentligen Big eyes linser, även kallade Circle linser är. De just jag använder har en Diameter på 14mm men det finns linser med 15.5mm! De är kontaktlinser utan styrka som gör att dina ögon ser större ut.  De har ännu inte blivit populära i Sverige och är därför svåra att få tag på, finns bara ett antal hemsidor som säljer de och har inte ett stort utbud med färger. Linserna uppfanns i Sydkorea och det är just i östasien dom de är väldigt populära. Nästan alla tjejer där använder de för att se mer docksöta ut.

Här används 15.5 linser:

Big eyes lenses


Jag och Em bestämde oss för att sätta in linserna. funka det lr ? nej! Jag fick inte i dem förens jag hade tvättat av sminket. Då funka det helt plötsligt! Tycker däremot inte att ögonen blev större:<. Och min riktiga ögonfärg syns när mina pupiller inte är stora och det är de ju inte vid ljus. :( Eller så är det för att ögonen ser mindre ut utan  smink. Ska ta bättre bilder i naturligt ljus så får ni se hur det ser ut^^!
Big eyes Cool blue och Big eyes Party Green.Em har lyckats fånga upp linsen. Men hon får aldrig i den i ögat och blir gurrgggleeeDå va linserna i !


före och efter bild. dock stämmer inte färgen riktigt :S

◕‿‿ ◕

>~<

Hatar SF förtillfället :<... Försökte boka biljetter till Alice i underlandet men det står att de inte kan ta emot mitt kort :S. Men det står att de tar emot VISA kort men ändå funkar det inte!?!?!?! Nu kommer jag aldrig få se den :'(
what to do??

Dessutom läser jag Twilight- ljudet av ditt hjärta och då står det 'Edward mötte mig vid gräsen'
Vadå gräsen snälla skriv ordentligt? GRÄNSEN heter det :(