?

Det här nya sög ju, fattar typ inte ett skit haha, och då blir det ju inte ens roligt. Vet inte om jag ska ha kvar bloggen eller inte?
 
Jag har gått och blivit sjuk, inte ovanligt när det gäller mig, men det är bara att jobba och slita ändå, jobbar
både lör o sön den här helgen, vilket jag gör nästa helg oxå, och typ alla helger efter det. Känns inte alls som fredag idag, och det känns som att jag inte har något liv. Jag bara jobbar och sen åker hem och stänger in mig.
Samma sak varje dag. Och känner mig sjukt stressad över att inte veta vad jag vill göra i höst. Världens tråkigaste inlägg haha. Men som sagt kanske stänger ner bloggen?


No Reflection


Allt det där

Inte varit inne här på länge, och nu när jag loggar in har dem gjort om allt :O hmm... knepigt... 

Midsommar var oplanerat, men slutade med att jag och Martin var med hans vänner, trevligt, trevligt!
Igår jobbade jag själv hela dagen, gick väldigt bra trots många kunder, första söndagen som vi har öppet. Nu jobbar jag 6 dagar i veckan så vet inte om jag kommer hinna med bloggen lika mycket som förut.
Jobbar även varje lördag hela sommaren..


Kreta 26/6


Bruten arm

Jaaa då har min man brutit två ben i armen, aj aj ! Men så kan det gå när man leker med
farliga fordon! Så jag har varit och tagit hand om honom i två dagar och igår fyllde han år <3


Lila hååår

Färgade håret på Em häromdagen! Lila och rosa toppar :D Sen la jag i lite lila i min lugg!
Har dock inga reslutat bilder..Nomnom

Gjort flädermousse med jordgubbar :) Och till lunch gjorde Mami smörgåstårta!
Torkade fiskar med plastögon


Att väga sig

Vi har inte haft en fungerande våg i huset på över ett år, nu bestämde mina föräldrar sig att köpa en ny! De ska tydligen tävla om vem som går ner mest i vikt, och jag får bara va med om jag går upp i vikt! aldrig säger jag.
Jag har inte vägt mig på skit länge, kmr ihåg på gymnasiet när man gjorde någon hälsoundersökning, och jag vägde över 50kg, fick panik. Alltid sagt till mig själv att jag ska väga under 50. Fast att jag fick panik så sket jag i det just då, orkade inte träna. Efter gymnasiet började jag ju träna väldigt mycket här hemma, utan att väga mig. Och nu när jag gjorde det på nya vågen, så väger jag mycket mindre än vad jag någosin trott.

Fattar inte hur man kan gå ner så mycket i vikt utan att se på sig själv vart alla kilon tagit vägen? Ser jag bilder på mig själv tycker jag alltid att jag ser tjock ut. Det enda beviset jag har är att alla mina kläder jag köpte förra sommaren är förstora. Men jag kan ändå inte se på mig själv som smalare, är man verkligen så blind när det gäller att se sig själv har gjort en förändring?Bild från Kreta

109 år

Idag fick jag reda på att min gammelmorfars storasyster är med på topp 4 över sveriges äldsta levande kvinnor :D Häftigt ! Hon är 109 år.


Igår var jag hemma hos Em, vi gjorde flädermousse med jordgubbar! mums. Sen åkte vi in till ntälje och gled runt lite :) Efter det var jag i garaget med grabbarna fram till 24.00 ....

True Story


25/5-12

Lite bilder från första dagen :) 

hej Sverige

Då var man hemma igen, kallt det är här då! Vi har haft sol hela veckan, inte ett enda moln har vi haft. Vi båda brände oss första dagen så vi kunde inte sola något mer, och nu när jag är hemma så flagnar all hud av, usch! Grekland är verkligen ett land jag skulle kunna åka tillbaka till igen, vi har haft det jätte mysigt.

Längtar redan efter att åka till värmen igen!