PHANTASMAGORIA: THE VISIONS OF LEWIS CARROLL

Torsdag morgon och jag har precis vaknat, ska börja jobba vid 1 eftersom jag ska stänga. Skaffade även ett månads allträningskort på friskis igår så det blir väl gym med Martin och aerobic med Anna! Måste komma igång nu lite!




Trailern till PHANTASMAGORIA: THE VISIONS OF LEWIS CARROLL har även nu kommit ut! Det har ju snackas länge om att Manson håller på och regisserar en film och den ska komma ut i år. Spännande! Marilyn Manson spelar själv huvudrollen, Lewis Carrol och skräckfilmen handlar om att han bor själv i ett slott och hemsökts varje natt av Alice.


typiiskt

Den här veckan har jag varit i skolan på en lektion! Lyckat! Går åt fel håll känner jag... Imorgon och på Fredag är det APU och dit ska jag iaf! Ska antagligen sova där tors-fred. Måste ta tag i intervjun till textkommunikationen också
som ska va klart så fort som möjligt! Har iaf hittat på frågor som jag ska ställa till min Farbror som b.la har varit i Haiti och arbetat. Skulle helst behöva görat idag eftersom han åker bort imorgon. Men jag vågar inte ringa o:
Måste ta tag i det !



Update: Jag har nyss intervjuat min farbror! Var jätte nervör men det gick bra!
Var lite svårt att lyssna samtidigt som man skrev bara. Hoppas det räcker till min artikel iaf!
Ska inte heller vara hundvakt imorgon natt eftersom de skulle åka hem imorgon. Men älskling kmr hit imorgon och ska sova här, saknar han<3 


En känsla av glädje

Höstdepressionen är över och vårkänslorna slår ur.  Folk drabbas av solens krafter och alla känner en känsla av glädje. Atmosfären fylls med kärlek och känslor medan solen värmer. Våren gör oss alla vintertrötta lite spralliga som kossor som ska ut på betessläpp. Ungdomarna trängs längs husfasaderna och fyller både gator och torg. De har plockat fram solglasögonen och njuter av solens strålar i kortarmade tröjor. När jag sätter på mig skinnjackan för första gången på året vet jag att våren är här för att stanna. Jag inviger våren med att köpa årets första glass. Vårens dofter kittlar vartenda sinne. Gatorna är fria från grus och endast ett par fläckar av snö ligger kvar. Mina vårskor är framplockade och jag svävar när jag går fram genom torget. Jag känner en lättsamhet av att inte känna vinterkylan längre. Uteserveringarna har öppnat och erbjuder filtar som värmer när de kalla vintervindarna dör ut. Även naturen har vaknat till liv. Blommorna har börjat tittat fram ur jorden och är på väg att slå ut. Vitsippor och krokusar är de första vårblommorna mina ögon upptäcker. Flyttfåglarna är på väg tillbaka och alla varelser välkomnar våren med sång. Samma känsla varje år men fortfarande lika överraskande härlig. Det är inte så att jag hatar vintern, jag bara älskar vårkänslorna.


In the school


Em looks like a lady!


wings of a butterfly














Akihabara Majokko Princess

Visste inte att Kirsten Dunst hade en musikkarriär! Visste inte om att hon hade gjort musik förens jag läste fokis blogg. Lite kul att se henne göra den här typen av musik och jag gillade videon! Och texten var ju kul:D

'Turning Japanese
I think I'm turning Japanese
I really think so'




In the sun


Isberget i poolen håller på att smälta!

Pippifågel in the sun


Sol tack!

Vilket hemskt väder det varit de senaste dagarna! Massa kallt, burr!! Kom hem nyss och då haglade det ute i Norrtälje! Nu får våren komma fram på riktigt och stanna tills det är sommar tycker jag! Har ju inte skrivit sen i onsdags kom jag på. Torsdag och fredag var det ju APU och det va som vanligt. Förutom att en gammal klasskompis har också börjat praktik på dagiset. Det var faktiskt kul att snacka om de gamla tiderna! och de gamla folket! Har faktiskt ingen kontakt alls med mina gamla vänner. Tänk vad tiden förändras.
I Fredags drog Älskling och jag hem till mig och stannade till lördag eftermiddag då vi skulle till dagiset för att passa Julle och Sigrid fram till idag. Älskling tyckte det va de jobbigaste hundarna som fanns och skulle aldrig skaffa hund! Allt gick iaf super. Var lite sol imorse vilket va mys, men det förvandlades sedan till molningt och sedan regn och hagel. Kallt gillar vi inte!Kom nyss hem som sagt eftersom jag inte ska till skolan imorgon pga en orsak..
Saknar älskling<3


Sigrid              Julle


Onsdag

Idag har det inte hänt så mycket! Men jag och Elin sprang koopertestet och det gick bättre än väntat, skönt att ha det avklarat också! Var även inne på elprogrammet och lyssna på nåt om el? Klara inte av att lyssna iallafall, helt ointressant för min del. När jag var påväg hem så prassla det vid löven och vad ser jag? Jo en sork! usch D: Är verkligen mycket djurliv här där jag bor nu kan jag säga! Huggormar,sorkar, råttor,möss, massa olika sorters fåglar, vildsvin,rådjur,harar och rävar och massa skit! Det är en räv som kommer hit på nätterna och springer omkring och rotar på våran altan. Den har gjort det enda sen den va en bebis:D. Lite gulligt?

Har även varit duktig idag genom att hjälpt pappa med massa skit så nu har vi redan en stor brasa till valborg som kmr bli mkt större! Körde även fyrhjuling idag vilket var länge sen! Imorgon är det APU och jag ska stänga stället, känns läskigtMyEm0.Com

Nu slänger jag in bilderna ifrån igår! Var beredda på oseriösa bilder!




post

Vet ni vad jag fick på posten idag? bambabmammamrmrmamma!

JO en ny mobil! blev så glad! Har behövt en ny mobil jätte länge och sa det till mormor sist jag träffa henne och hon tyckte väl de hon med, så hon skicka en ny till mig! hon är så snäll:) Äntligen en ny mobil Im Happy!
Måste nog ringa och säga tack snart!
Fick även hem mina nya nitarmband jag beställde häromdagen:)!
förövrigt så har gårdagen och dagen varit väldigt slapp. Igår hade vi två lektioner så vi började 12.20. Idag började vi som vanligt men slutade 12.30. Jag och Elin drog och köpte glass lägger upp lite glassiga bilder här sen!



                              Elin säger Hej!

 

 

 

 


22:44

Sitter just nu och kollar på TV8 Aschberg där Foki är med! Tyvärr säger hon inte så mycket, skulle vilja höra hennes åsikter mer:(. väntar iaf på att de ska visa ifrån Upcon! :)

Hitta en bild från när jag hade Vlugg och halva rosa/blond! Saknart faktiskt!
Har så tråkigt hår så måste göra något åt det snarast!


pirates of the caribbean- on stranger tides

I maj 2011 har pirates of the caribbean - on stranger tides premiär! Det blir den fjärde Pirates filmen och ska handla om när Jack Sparrow och Barbossa letar efter ungdomens källa. Ska bli spännande och se om den kan bli lika bra som de andra filmerna:) Vad tror ni?


LM.C konsert 06-04-2010

LM.C konserten var helt awesome!

Jag och älskling åkte till konserten strax innan insläppet, och vad fick vi se? Jo världens minsta kö! Har inte sett så lite människor på en konsert förut! Trogna fans iaf:). Närvi står i kön påväg in så säger jag till Martin 'tänk om han glömt skriva upp oss på listan?' och vad händer när vi kmr in? Jo våra namn står inte med! Vi säger att vi är skrivna från skrikhult så en snubbe ringer till Olof. Han bad så mkt om ursäkt för att han glömt att skriva upp oss! Haha:). Efter sa vakten som ringt Olof till oss
-'Så ni känner arrangören? Fan va ballt!
den andra vakten säger då till honom -vad har du ätt idag?
hahaxD. Vi kom in och väntade i ca en timme på att konserten skulle börja. Martin fick mig att köpa öl vilket jag tycker är jätte pinsamt. 'en öl' det låter så fult!!

Maya kom ut med en klubba på scenen och konserten sattes igång! Deras scennärvaro och allting var så sjukt bra! En utav de bästa konserterna jag vairt på! Maya och Denki-man dansade omkring vilket publiken också gjorde! Fantastiskt stämning var det:) Maya gjorde en liten paus då och då för att dutta bort svett i ansiktet, dricka, och för att kolla sig i spegeln! Jag tycker de var bättre live än om man lyssnar på deras inspelade låtar!

Maya och Aiji läste även upp meningar på svenska! Efter de sagt 'Tack så mycket' så började Maya säga'Tacki Tacki tacki' och 'Tacki a lot' 'Tacki so much' :D Denki man svepte även två redbull genom sin mask medan Maya filmade. På slutet kastade bandet ut klubbor till publiken:D Hela konserten rakt igenom var helt perfekt!
Maya-Se you soon!



Så här såg de även ut på konserten:)



 
Älskling och jag lockade mitt hår igår, tryck för att se större bilder



Bad day

Kom nyss hem från en mycket jobbig dag i stockholm! Dagen började bra med solsken och jag och Em åkte in tll Farsta city! Vi hittade så duktiga vi är! Vi köpte oss smycken. Sedan åkte vi in till stan och gick omkring där. Vi planerade att åka hem med 5 bussen men tror ni det fick lr? NEJ! Klart att tunnelbanan är avstängd pga olycka! Nåhon hade blivit påkörd i tunnelbanan! TYPISKT! och inte visste man någonting om när tunnelbanan skulle komma igång igen och vi visste inte hur man tog buss till tekniska._. vi hittade till ersättningsbussarna men där va det såklart kaos! Hur mkt människor som helst som försökte tränga in sig i de få bussarna som kom! och så klart så får man inte plats i någon buss som kmr! Folk var som galna och ställde sig i vägen och försökte stoppa bussarna så att polisen fick komma till slut. Det var som titanic på land! Helt galet!! Tillslut stötte vi på Em's kusin som undra om vi skulle med till en annan busshålls plats som låg en halvtimme bort så vi började gå dit, vilket tog en timme att gå. Vi hitta iaf till en buss och det var hur mkt folk som helst vid varje hållplats som skulle tränga sig in i bussarna. Kom hem till slut! Det var folk överallt i hela sthlm! Galen dag!! Nu är jag slut i hela kroppen och hungrig :< .

Dessutom blev Em vittne till en stöld D: När vi gick ut ur affären tog en gubbe en klocka! Jävla idiot säger jag. Han gick ut efter oss men handen innan för jackan! Men Em våga inte säga nåt eftersom han såg så läskig ut, han skulle säkert ta fram en kniv eller nåt!

Juste har glömt att skriva om LM.C konserten! Ska göra det så fort jag har tid och ork! Inte mkt kvar av lovet nu heller :( Såg även en huggorm idag! Klicka på bilden om ni vill se den

här är jag idag



D'espairsRay - LOVE IS DEAD

D'espairsRay har kommit ut med ny låt + PV! Nytt sound, tycker låten påminner om Marilyn Mansons låtar! Men jag tycker om låten, soundet och PVn! Vad tycker ni?MyEm0.Com Jag ser inget fel med att band som utvecklar sitt soundMyEm0.Com




Glad påsk!

Har inte skrivit sen lovet börjat! Blivit mest en massa påskmat o godis O: Fått massa påskägg av älsklings släkt! Snälla dom är. Nu har jag godis så det räcker fram över Förutom påskägg fick jag pengar och lotter! Men jag vann inget. Fint väder har det också varit! fram till igår då det snöa, usch! Igår va jag och älskling hundvakt till
lillgrisen Sigrid! nöf nöf!
Om några timmar åker jag och älskii för att se LM.C


Sigrid


Påskägg!

Påskväder!

Hihi

Vi matchade med röda byxor